Viston Logo

Vi er en bygge- og rådgivningsvirksomhed beliggende i Aarhus

Vi er ikke kun eksperter i at levere en omfattende række af bygge- og rådgivningstjenester. Vi kan også hjælpe med entreprenørarbejde og har en dygtig og erfaren entreprenørgruppe, der kan håndtere alt fra mindre opgaver til store byggeprojekter - i Aarhus og omegn.

Vores entreprenørteam er specialiseret i at udføre arbejde på en måde, hvor vi hele tiden har øje for tidsplanen, budgettet og kvaliteten. Vi er dedikerede til at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service, og at resultatet lever op til det aftalte.

Vores arbejde omfatter alt lige fra jordarbejde og grundarbejde til murerarbejde og tømrerarbejde. Uanset, hvad dit projekt kræver, kan du stole på, at vores team vil levere det med omhu og ekspertise.

Så, hvis du har brug for en pålidelig entreprenør til dit næste byggeprojekt, kontakt da Viston i dag. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dine drømme og gøre dit næste projekt til en succes.

Få et overblik over, hvad vi tilbyder herunder:


Byggerådgivning


Byggerådgivning

Vil du bygge til eller renovere din bolig? Viston tilbyder byggerådgivning og klæder dig på til processen. Vi kender alle faldgruberne og har stor erfaring med at styre processen med håndværkerne. Vi ved, hvad det kræver at overholde en tidsplan uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som byggerådgiver tilbyder vi også at varetage al kontakten til kommunen, når der skal søges om fx byggetilladelse og dokumenteres vice versa.

Læs mere

Køberrådgivning


Køberrådgivning

Det er en stor og livsomvæltende beslutning af købe en bolig. Når du køber en bolig, er der et hav af ting, du skal forholde dig til og tage højde for. Viston tilbyder køberrådgivning i forbindelse med boligkøb. Vi vejleder inden for og gennemgår alle de nødvendige punkter, der er i forbindelse med et boligkøb.

Læs mere


Byggetilsyn


Byggetilsyn

Det er altid nødvendigt med et eksternt byggesyn – også selv du har et velrenommeret typehusfirma i ryggen.
Når du vælger Viston til at foretage et byggetilsyn, kan du gå igennem processen med ro i sindet. Vi ved, hvad vi skal kigge efter. Når vi laver et byggetilsyn, udarbejder vi et tilsynsnotat.

Læs mere

Kontakt os nedenfor eller
ring på tlf. 7060 4008

Brug for rådgivning?

Kontakt VISTON

Kontakt os på tlf. 7060 4008
eller mail: info@viston.dk