Viston Logo

Hos Viston Byg & Byggerådgivning har vi mere end 20 års erfaring inden for byggebranchen.

Vi tilbyder rådgivning inden for store såvel som små byggeprojekter. Vi er med dig hele vejen i processen og giver dig en professionel løsning, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Få et overblik over, hvad vi tilbyder herunder:


Byggerådgivning ved Viston


Byggerådgivning

Vil du bygge til eller renovere din bolig? Viston tilbyder byggerådgivning og klæder dig på til processen. Vi kender alle faldgruberne og har stor erfaring med at styre processen med håndværkerne. Vi ved, hvad det kræver at overholde en tidsplan uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som byggerådgiver tilbyder vi også at varetage al kontakten til kommunen, når der skal søges om fx byggetilladelse og dokumenteres vice versa.

Læs mere

Køberrådgivning ved Viston


Køberrådgivning

Det er en stor og livsomvæltende beslutning af købe en bolig. Når du køber en bolig, er der et hav af ting, du skal forholde dig til og tage højde for. Viston tilbyder køberrådgivning i forbindelse med boligkøb. Vi vejleder inden for og gennemgår alle de nødvendige punkter, der er i forbindelse med et boligkøb.

Læs mere


Byggetilsyn ved Viston


Byggetilsyn

Det er altid nødvendigt med et eksternt byggesyn – også selv du har et velrenommeret typehusfirma i ryggen.
Når du vælger Viston til at foretage et byggetilsyn, kan du gå igennem processen med ro i sindet. Vi ved, hvad vi skal kigge efter. Når vi laver et byggetilsyn, udarbejder vi et tilsynsnotat.

Læs mere

Kontakt os nedenfor eller
ring på tlf. 7060 4008

Brug for rådgivning?

Kontakt VISTON

Kontakt os på tlf. 7060 4008
eller mail: info@viston.dk